Forex Inv gerapporteerd als scam HYIP. Zij voerden als een onafhankelijke particuliere investeringen club. Hier is informatie over Forex Inv.
Beschrijving van het Programma
Forex-Inv is een onafhankelijke particuliere investeringen club - opgericht in november 2008.We zijn een ervaren en professioneel beheer groep met grote kennis op voorraad en handel in valuta.
Deze financiële crisis mag de grootste sinds de jaren 1930, maar het betekent niet dat iedereen de dupe worden. In grote lijnen zijn degenen die nog steeds geld zat mooi, omdat de prijs van bijna alles van het eigendomsrecht op aandelen, van auto's op benzine, is oudejaarsavond. De sleutel tot succes is: Koop Goedkoop-Sell High!
Iedere crisis werpt winnaars en verliezers. Wij bieden u een kans om een winnaar zijn. Wij beheren uw investering en bieden een redelijke rendementen.
Investment Plan
uitbetalingen: 104-110% na 1 dag of 108-120% na 3 dagen!
min storting: $ 5
max depot: 20.000 dollar
Bonus voor verwijzen: 1-8%
Programma-informatie
levensduur: 48 dagen
Website Informatie
Domain Name: Â Â Â Â forex-inv.com
Griffier: Â Â Â Â Â Â Name.com LLC
Vervaldatum: 2010-08-29 10:05:24
Creatie Datum: 2009-08-29 10:05:24 Â Â
Name Servers:
dns1.ddoswiz.net
dns2.ddoswiz.net
Server Type: LiteSpeed
DDOS: Ja, door ddoswiz
Registrant contact INFO
Debra Reid
Debra Reid
Oogst 6822 Glen Dr
Nederig
TX
77346
VS
Telefoon: Â Â Â Â Â Â Â Â +1.43545444521
Server Type:
LiteSpeed
IP Adres:
72.20.25.233
IP-locatie:
Verenigde Staten - California - Fullerton - Staminus Communications
Blijf uit de buurt van dit programma




































