Жив финансите - Vividfinance.net

от Scam Списък на 19-ти ноември, 2009 година

Жив финансите - vividfinance.net отчитат като измама HYIP. Ето и малко информация за Жив финансите.

Програма URL: www.vividfinance.net и няма описание програма. Инвестиционните планове: план - 36% дневно в продължение на 30 търговски дни - 1080% общо за седмицата план - 240% за седмицата в продължение на 6 седмици - 1440% общо месечен план - 1500% месечно за 2 месеца - 3000% от общо

Уебсайт дизайн

Непрофесионално дизайн, лошо навигация и има някои фалшиви разплащателни статут. Този сайт има само една страница само (index.html) Адрес Търсене
каноничното име В В В ehost-services139.com.
псевдоними В В В www.vividfinance.net
адресите В В В 69.64.156.51
Домейн име: vividfinance.net
Административни контакти:
rateworld
rateworld rateworld (rate_world@yahoo.com)
+359.1222555
Факс:
rateworld
rateworld, В 10000
ИТ
Дата на промяна: 15-октомври-2009
Дата на създаване: 15-октомври-2009
Изтичане Дата: 15-Oct-2010

измамни сайта не плащат и не отговаряйте имейл след инвестират. Моля, стойте далеч от този вид на сайта! и да прочетете тази информация преди да се направи инвестиция

Получете Последни новини Scam

Вземете последните новини за измама програми, моля се абонирате за Scam новинарски предавания по имейл

Въведете своя електронен адрес:

Доставени от FeedBurner

comment… read it below or add one } (1 коментар ... прочетете го по-долу или добавянето на един )

по-голям 25-ти Февруари 2010 в 11:29 ч.

Да, това е измама ядат ми money.thief, измама site.please ми съм приятел инвестират в тази измама сайт на Vividfinance.net ще ядеш пари !!!!!!!!!! измама измама

Оставете коментар

Предишна публикация:

Следващ пост: